Boliger

71 Leiligheter

Eieform

Selveier

Status

Til salgs

Solgt

30/71

Soverom

2

Størrelse

45 - 84 m2

Velkommen til Fossumlunden

Fossumlunden ligger noen få hundre meter i fra tettstedet Sørumsand i Lillestrøm, i en fredelig skogkant nær Sørumsand sentrum. Her blir både leilighetene og fellesområdene utført i en god kvalitet og er ideelle for de som vil ha en bolig med mange kvaliteter.

Her vil det bli et inkluderende bomiljø for både store og små. Åpne fellesrom og felles takterrasse vil åpne for sosiale sammenkomster.

Som beboer i Fossumlunden har man "alt" man trenger rett i nærheten, og det er også planlagt ny barnehage inne på feltet. Det er kun ca. 500 meter til Sørumsand sentrum, som har et rikt utvalg av butikker, samt vinmonopol, treningssenter, legevakt mv. Det er også skoler i alle trinn, samt flere barnehager på Sørumsand. Fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper og idrettshall finnes også i nærområdet. Det er kort vei til marka med gode tur- og friluftsområder. Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming, tennis, bueskyting og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. Det vil bli opparbeidet busstopp like ved feltet.

Fossumlunden vil bestå av seks bygg på 4-6 etasjer med totalt 142 nye og spennende leiligheter. Leilighetene blir en del av det nye boligfeltet Sørumsvingen, i dag kjent som Fossumjordet i starten av Blakervegen.

Hus C, med sine 30 leiligheter, får æren av å utgjøre startskuddet på utviklingen av dette nye prosjektet som ligger i naturskjønne og rolige omgivelser.

Fossumlunden er fullspekket av detaljer. Alle leilighetene blir delikate med en tidsriktig og gjennomført stil, hvor alle detaljer er nøye vurdert og gjennomtenkt. Samtlige av leilighetene har privat uteoppholdsareal som balkong eller markterrasse på bakkeplan. Det blir felles takterrasse på taket av bygg A. P-plassene blir lokalisert i garasjekjeller med heis opp til alle leilighets etasjene.

Enheter i Fossumlunden

Besøk prosjektets nettside link icon

Prosjektutbygger

Har du noen spørsmål?

Tone Therese Johansen

Tone Therese Johansen

Eiendom.no er Norges ledende søkefunksjon for boligeiendom